Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 720
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 720
Składniki
Pokroić w paski kurczaka i podsmażyć.Dodać sól i pieprz.Następnie wrzucić pokrojone pieczarki i poddusić.Pozostałe warzywa również pokroić w paski i dodać do mięsa.Podlać wodą i gotować ok 30 min.Pod koniec gotowania dodać pokrojone w plasterki kabanosy.Przygotować przecier pomidorowy i jeżeli jest konieczność zrobić zaprawkę z mąki (1,5 szkl wody,1 łyżka przecieru pomid,2 łyżki mąki) Po ugotowaniu dodać wyplukaną czerwoną fasolę i doprawić do smaku solą,pieprzem i ostrą zmieloną papryką.
Potrawa jedno-garnkowa a jaka ciekawa... POLECAM GORĄCO !