Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powojenne danie bieszczadzkie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26001
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3446
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26001
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3446
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w kostkę i przysmażyć na maśle. Mleko zagotować i ciągle mieszając dodać mąkę, tak aby się dobrze połączyła z mlekiem. Następnie dodać rozbełtane żółtko, polać masłem z cebulką. Po czym kroimy chlebek na grube kromki i maczamy w potrawie.