Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powojenne danie bieszczadzkie.
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8786
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 189
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 255
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 171
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8786
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 189
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 255
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 171
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w kostkę i przysmażyć na maśle. Mleko zagotować i ciągle mieszając dodać mąkę, tak aby się dobrze połączyła z mlekiem. Następnie dodać rozbełtane żółtko, polać masłem z cebulką. Po czym kroimy chlebek na grube kromki i maczamy w potrawie.