Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powojenne danie bieszczadzkie.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29852
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2235
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29852
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2235
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w kostkę i przysmażyć na maśle. Mleko zagotować i ciągle mieszając dodać mąkę, tak aby się dobrze połączyła z mlekiem. Następnie dodać rozbełtane żółtko, polać masłem z cebulką. Po czym kroimy chlebek na grube kromki i maczamy w potrawie.