Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, ale prawie eintopf. Duża ilość warzyw sprawia, że jest bardzo sycąca. Właściwie można ją ugotować ze wszystkiego, co po drodze do domu było w warzywniaku.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 108
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 289
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1185
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2111
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25525
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 108
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 289
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1185
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2111
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25525
Składniki
Pokrój warzywa - marchew w półplasterki, seler, fenkuł i ziemniaki w kostkę, por i seler naciowy w talarki, pomidory w ćwiartki a kapustę grubo poszatkuj. Listki kopru zostaw do dekoracji. Warzywa przełóż do garnka, zalej wodą (na tę ilość warzyw ok. 2 litrów), lekko osól i zagotuj. Gotuj pod przykryciem na małym ogniu ok. godziny. Wyjmij z wywaru część warzyw (ok. dwie - trzy chochle), zmiksuj, dodaj oliwę i przelej na powrót do garnka, zagotuj i podawaj. Udekoruj posiekanymi listkami kopru.