Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca zupa, polecana szczególnie zimą.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 388
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 388
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Kurczaka kroimy na drobną kostkę, następnie gotujemy około 10min na wcześniej przygotowanym wywarze. Pory kroimy w krążki, następnie podduszamy na maśle.
Do gotującego się wywaru dodajemy ryż, następnie po około 10 min dodajemy podsmażone pory oraz resztę składników. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Smacznego!