Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca zupa, polecana szczególnie zimą.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
Kurczaka kroimy na drobną kostkę, następnie gotujemy około 10min na wcześniej przygotowanym wywarze. Pory kroimy w krążki, następnie podduszamy na maśle.
Do gotującego się wywaru dodajemy ryż, następnie po około 10 min dodajemy podsmażone pory oraz resztę składników. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Smacznego!