Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek bazylii, curry i papryczki chilli nadaje zupie wspaniały aromat i tworzy niepowtarzalny smak.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
Mięso pokroić w cienkie paski, marchewkę w zapałkę.a chilli w plasterki.
Do bulionu warzywnego dodać pokrojone warzywa i mięso. Gotować ok.40 minut.
Dodać całe gniazda makaronu i gotować ok.5 minut - makaron nie może się rozgotować.
Pod koniec gotowania dodać bazylię,pieprz,curry i sos sojowy. Można również posypać posiekaną natką pietruszki.
Na talerze wyjmujemy po jednym gniazdku makaronu i wlewamy zupę. SMACZNEGO!