Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupka ,moje dzieci ją uwielbiają
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8536
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8536
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
wykonanie:Do garnka wlać 2 litry wody dodać umytą porcję rosołową oraz pokrojoną marchew, chwilę pogotować następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować do ich miękkości, przyprawić do smaku, dodać obrane i pokrojone pieczarki, pogotować. Pod koniec dodać zupy w proszku(nie koniecznie jeśli ktoś nie lubi), dodać dobno pokrojoną natkę pietruszki, zagotować.