Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa o pięknym czerwonym kolorze. Smak podkręca dodatek papryczki chili. Serdecznie polecam.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 183
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20140
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 183
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20140
Składniki
Warzywa obrać i drobno pokroić. Do garnka wlać około 2 l wody. Dodać warzywa i przyprawy. Gotować do miękkości warzyw. Następnie zblendować. Po nalaniu na talerze przyozdobić jogurtem.