Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa o pięknym czerwonym kolorze. Smak podkręca dodatek papryczki chili. Serdecznie polecam.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 690
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 460
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 690
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 460
Składniki
Warzywa obrać i drobno pokroić. Do garnka wlać około 2 l wody. Dodać warzywa i przyprawy. Gotować do miękkości warzyw. Następnie zblendować. Po nalaniu na talerze przyozdobić jogurtem.