Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki na ok. 2 L zupy. Zupa jest pikantna i rozgrzewająca.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1318
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 964
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1318
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 964
Składniki
Pieczarki dokładnie myjemy i kroimy na części. Umytą marchewkę kroimy w krążki, paprykę w kawałki, por (biała i jasnozielona część) również w krążki. Na rozgrzanym w rondlu oleju podsmażamy por. Następnie dodajemy marchewkę, paprykę i pieczarki i chwilę przesmażamy. Zalewamy wodą lub bulionem i gotujemy ok. 30 min. Przyprawiamy na ostro i blendujemy. Ewentualnie zabielamy dwoma łyżkami jogurtu. Smacznego :)