Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa rozgrzewająca zupa.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
1. Do blendera wlać ok. 1l wody, wrzucić jarmuż i dokładnie zblendować. 2. Następnie przelać do garnka i gotować z kostką rosołową oraz łyżeczką octu jabłkowego. 3. Na patelni rozgrzać olej z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku. Wrzucić pokrojone w kosteczkę warzywa oraz kukurydzę i podsmażyć chwilę. Przed końcem smażenia wrzucić na patelnię wszystkie przyprawy i przemieszać. Całość dodać do gotującego się wywaru i gotować 5-10min.