Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa rozgrzewająca zupa.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14354
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1670
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16422
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6600
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14354
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1670
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16422
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6600
Składniki
1. Do blendera wlać ok. 1l wody, wrzucić jarmuż i dokładnie zblendować. 2. Następnie przelać do garnka i gotować z kostką rosołową oraz łyżeczką octu jabłkowego. 3. Na patelni rozgrzać olej z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku. Wrzucić pokrojone w kosteczkę warzywa oraz kukurydzę i podsmażyć chwilę. Przed końcem smażenia wrzucić na patelnię wszystkie przyprawy i przemieszać. Całość dodać do gotującego się wywaru i gotować 5-10min.