Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa rozgrzewająca zupa.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 184
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 717
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 472
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666430
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 184
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 717
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 472
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666430
Składniki
1. Do blendera wlać ok. 1l wody, wrzucić jarmuż i dokładnie zblendować. 2. Następnie przelać do garnka i gotować z kostką rosołową oraz łyżeczką octu jabłkowego. 3. Na patelni rozgrzać olej z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku. Wrzucić pokrojone w kosteczkę warzywa oraz kukurydzę i podsmażyć chwilę. Przed końcem smażenia wrzucić na patelnię wszystkie przyprawy i przemieszać. Całość dodać do gotującego się wywaru i gotować 5-10min.