Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa rozgrzewająca zupa.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5812
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9631
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5812
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9631
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
1. Do blendera wlać ok. 1l wody, wrzucić jarmuż i dokładnie zblendować. 2. Następnie przelać do garnka i gotować z kostką rosołową oraz łyżeczką octu jabłkowego. 3. Na patelni rozgrzać olej z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku. Wrzucić pokrojone w kosteczkę warzywa oraz kukurydzę i podsmażyć chwilę. Przed końcem smażenia wrzucić na patelnię wszystkie przyprawy i przemieszać. Całość dodać do gotującego się wywaru i gotować 5-10min.