Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne...
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6337
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 208
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6337
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 208
Składniki
Pory drobno pokroić udusić na maśle,w osobnym garnku wstawić bulion i ugotować wcześniej przygotowane pulpeciki wielkości orzecha włoskiego.Do uduszonych porów dodać serki wlać bulion z ugotowanych pulpecików zmiksować.Dodać pulpeciki zagotować doprawić solą i chilli.Ja podałam z grzankami czosnkowymi z bagietki.