Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne...
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27380
Polecam, pychota.
Odsłon: 269
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 136
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27380
Polecam, pychota.
Odsłon: 269
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 136
Składniki
Pory drobno pokroić udusić na maśle,w osobnym garnku wstawić bulion i ugotować wcześniej przygotowane pulpeciki wielkości orzecha włoskiego.Do uduszonych porów dodać serki wlać bulion z ugotowanych pulpecików zmiksować.Dodać pulpeciki zagotować doprawić solą i chilli.Ja podałam z grzankami czosnkowymi z bagietki.