Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne...
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 311
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2259
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2937
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 646
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 311
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2259
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2937
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 646
Składniki
Pory drobno pokroić udusić na maśle,w osobnym garnku wstawić bulion i ugotować wcześniej przygotowane pulpeciki wielkości orzecha włoskiego.Do uduszonych porów dodać serki wlać bulion z ugotowanych pulpecików zmiksować.Dodać pulpeciki zagotować doprawić solą i chilli.Ja podałam z grzankami czosnkowymi z bagietki.