Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sycąca i smakująca każdemu a jednocześnie prosta i szybka w przygotowaniu
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Pomidory umyć, pokroić i udusić z tłuszczem, przetrzeć przez sito do rosołu. Podprawić mąką rozmieszaną z kilkoma łyżkami wody, zagotować, dodać 2 łyżki ziół sycylijskich, 3 łyżki bazylii, doprawić pieprzem, solą i cukrem. Śmietanę zahartować. Zupę odstawić z odnia i wlać Śmietanę dobrze wymieszać. Podawać z ryżem ugotowanym ńa sypko lub makaronem. U mnie uwielbiają z makaronem ryżowym. SMACZNEGO!!!