Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) ź:MG
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 169
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 366
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1639
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3073
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26454
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 169
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 366
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1639
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3073
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26454
Składniki
Kiełbasę wycisnąłem z osłonek ,wyrobiłem z jajkiem bułką tartą ,posiekaną natką ,skórką z cytryny ,solą oraz pieprzem. Uformowałem kulki wielkości orzecha włoskiego. Szalotki i chilli posiekałem i zeszkliłem na oliwie ,zalałem przecierem pomidorowym oraz bulionem ,posoliłem i dodałem oregano. Zagotowałem. Dodałem pulpeciki oraz oliwki ,gotowałem jeszcze 15 min. Osobno ugotowałem makaron ,odcedziłem ,wymieszałem z zupą. Przyprawiłem solą i pieprzem. Przed podaniem każdą porcję posypałem posiekaną bazylią i startym parmezanem.