Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała bezmięsna zupa na wigilijny stół
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1661
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 991
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1661
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 991
Składniki
W bulionie warzywnym gotujemy świeże lub mrożone podgrzybki. Gdy zmiękną wyciągamy je z garnka i blendujemy.
Dolewamy do nich bulion aż uzyskamy żądaną gęstość kremu. Doprawiamy zupę solą i pieprzem i zagęszczamy śmietaną.
W między czasie gotujemy makaron. Mogą to być łazanki ale my sobie zrobiliśmy razowe świderki. Na blogu (link pod wpisem) inne przepisy na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia i Wigilię