Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2328 Ocena: 51772
Dodano: 12.01.2021
Odsłon: 1059
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Papryki oczyszczamy, kroimy w paski.
Marchewki obieramy kroimy w julenkę, podobnie cukinię.
W suchym rondlu podsmażamy mięso mielone, dodajemy ryż. Chwilę dusimy pod przykryciem, po czym zalewamy gorącym bulionem, dodajemy warzywa, gotujemy aż ryż stanie się al dente.
Następnie dolewamy passatę, zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

KulinarnaChwila 3 dni temuZgłoś do usunięcia
Pyszotka:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Dariusz-D 3 dni temuZgłoś do usunięcia
Piekna zupa :-)Gratuluje serdecznie.
1 Kto głosował? | Odpowiedz