Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak lata zamknięty w słoiczku ;)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 182
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 383
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1752
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3299
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26793
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 182
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 383
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1752
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3299
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26793
Składniki
Pomidory sparzyć, ściągnąć skórę i pokroić na mniejsze kawałki.
Pomidory przełożyć do szerokiego naczynia i podgrzewać do czasu, aż się rozpadną, dodać wyciśnięty sok z cytryny, dodać cukier i sól- całość gotować do czasu, aż przecier delikatnie zgęstnieje.
Gotowy przecier przetrzeć przez gęste sitko tak aby pozbyć się pestek.
Przecier ponownie przełożyć do garnka i zagotować, gorący przełożyć do słoików i zapasteryzować.