Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i lekko strawna zupa na obiad. Naprawdę polecam.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 829
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8217
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13073
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 416
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2260
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 829
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8217
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13073
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 416
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2260
Składniki
Wykonanie: Warzywa obrać, opłukać, osuszyć, pokroić i podsmażyć na maśle z dodatkiem curry. Następnie zalać rosołem i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Zupę, zaciągnąć śmietanką, przetrzeć lub zmiksować, przyprawić do smaku i podawać z grzankami.