Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i lekko strawna zupa na obiad. Naprawdę polecam.
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36663
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3770
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 553
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2963
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36663
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3770
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 553
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2963
Składniki
Wykonanie: Warzywa obrać, opłukać, osuszyć, pokroić i podsmażyć na maśle z dodatkiem curry. Następnie zalać rosołem i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Zupę, zaciągnąć śmietanką, przetrzeć lub zmiksować, przyprawić do smaku i podawać z grzankami.