Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i lekko strawna zupa na obiad. Naprawdę polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13500
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1543
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14899
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6125
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13500
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1543
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14899
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6125
Składniki
Wykonanie: Warzywa obrać, opłukać, osuszyć, pokroić i podsmażyć na maśle z dodatkiem curry. Następnie zalać rosołem i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Zupę, zaciągnąć śmietanką, przetrzeć lub zmiksować, przyprawić do smaku i podawać z grzankami.