Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszna zupa ziołowa"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14019
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15847
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14019
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15847
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Składniki
Obierz cebulę, czosnek i ziemniaki. Czosnek posiekaj lub przeciśnij przez praskę. Cebulę pokrój w drobną kosteczkę a ziemniaki na małe kawałeczki.
W garnku rozgrzej olej. Wrzuć przygotowane warzywa. Mieszając smaż 2 minuty. Następnie dolej bulion i zagotuj.
Cukinię pokrój w kostkę, wrzuć do garnka i gotuj, tak długo aż wszystkie warzywa będą miękkie. Szpinak opłucz, pokrój na kawałki, dodaj do zupy. Gotuj 5 minut i całość zmiksuj na gładko. Przypraw solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.
Rozlej zupę do miseczek. Do każdej włóż po kilka podgotowaną wcześniej fasolek szparagowych. Udekoruj kleksem z naturalnego jogurtu.Źródło: Telemax