Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do chłodnika potrzbujemy buraczki rzodkiewkę szczypiorek świeży ogorek jajko na twardo ocet só pieprz buraczki gotujemy w niewiekiej ilosci wody ugotowane scieramy na tarce o grubych oczkach ,tak samo inne warzywa . do wywaru z burakow dodajemy wszystkie warzywa + mleko zsiadłe ,razem mięszamy .doprawiamy sola pieprzem podajemy bardzo schłodzony . gestość w/g uznania .pyszny ,goraco polecam
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 266
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
...ale pyszny.
Odsłon: 359
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 266
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
...ale pyszny.
Odsłon: 359
Składniki
Gotujemy buraczki w niewielkiej ilosci wody, wszystkie warzywa sicieramy na tarce o grubych oczkach wszystko razem mieszamy + wywar z buraczkow dolewamy mleko zsiadle w/g uznania -chodzi o gęstosc -tak aby chlodnk nie byl zbyt gesty doprawiamy chlodzimy posypujemy duza iloscia koperku