Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do chłodnika potrzbujemy buraczki rzodkiewkę szczypiorek świeży ogorek jajko na twardo ocet só pieprz buraczki gotujemy w niewiekiej ilosci wody ugotowane scieramy na tarce o grubych oczkach ,tak samo inne warzywa . do wywaru z burakow dodajemy wszystkie warzywa + mleko zsiadłe ,razem mięszamy .doprawiamy sola pieprzem podajemy bardzo schłodzony . gestość w/g uznania .pyszny ,goraco polecam
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27576
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27576
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Gotujemy buraczki w niewielkiej ilosci wody, wszystkie warzywa sicieramy na tarce o grubych oczkach wszystko razem mieszamy + wywar z buraczkow dolewamy mleko zsiadle w/g uznania -chodzi o gęstosc -tak aby chlodnk nie byl zbyt gesty doprawiamy chlodzimy posypujemy duza iloscia koperku