Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łagodny ,treściwy ,orientalny smak.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 169
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3653
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 169
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3653
Składniki
Mięso pokroiłem w cienkie paski. Dodałem sos sojowy ,wymieszałem i na rozgrzanej oliwie podsmażyłem. Przełożyłem do garnka (bez tłuszczu). Na tym samym oleju podsmażyłem obraną i pokrojoną w słupki marchew. Tak jak w przypadku mięsa przełożyłem do garnka. Następnie podsmażyłem pieczarki ,razem z posiekaną dymką ze szczypiorkiem. Dodałem do garnka ,zalałem gorącym bulionem ,dodałem sezam. Gotowałem przez chwilę ( ok. 5 min). Do smaku doprawiłem solą i imbirem. Podałem z ugotowanym ryżem.