Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół w nieco innej odsłonie. Z orientalnymi przyprawami, rozgrzewający - idealny na nadchodzącą jesień
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Marchewkę obieramy i kroimy lub ścieramy - według uznania. Pora kroimy na plasterki. Cebulę przypalamy na ogniu lub płytce. Czosnek przecieramy. Paprykę kroimy na drobną kostkę. Kurze udka gotujemy na wolnym ogniu w wodzie z warzywami i przyprawami. Po ok 40 minutach wyciągamy udka i obieramy. Kawałki kurczaka wrzucamy do zupy. Gotujemy jeszcze chwilę, a w tym czasie możemy przygotować makaron Chow Mein zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Rosół podajemy gorący, posypany szczypiorkiem. Smacznego