Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół z pieczonych warzyw to pyszna i aromatyczna zupką A przy niedzieli smakuje wyśmienicie
Blaszka do pieczenia,garnek, nóż,deska do krojenia.
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 675
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 43
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 68
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 80
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 675
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 43
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 68
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 80
Składniki
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładam warzywa i mięsko.Posypyje solą, pieprzem i polewam oliwą. Piekę w rozgrzanym piekarniku termoobieg temperatura 180 stopni ok godziny
Po godzinie warzywa i mięso przekładam do garnka ,dodaje liść laurowy,ziele angielskie,natkę pietruszki i całość zalewamy bulionem. Gotuje na małym ogniu ok godziny. Podaje z makaronem i natką pietruszki Taki rosołek uwielbiam najbardziej