Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół z pieczonych warzyw to pyszna i aromatyczna zupką A przy niedzieli smakuje wyśmienicie
Blaszka do pieczenia,garnek, nóż,deska do krojenia.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładam warzywa i mięsko.Posypyje solą, pieprzem i polewam oliwą. Piekę w rozgrzanym piekarniku termoobieg temperatura 180 stopni ok godziny
Po godzinie warzywa i mięso przekładam do garnka ,dodaje liść laurowy,ziele angielskie,natkę pietruszki i całość zalewamy bulionem. Gotuje na małym ogniu ok godziny. Podaje z makaronem i natką pietruszki Taki rosołek uwielbiam najbardziej