Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół z pieczonych warzyw to pyszna i aromatyczna zupką A przy niedzieli smakuje wyśmienicie
Blaszka do pieczenia,garnek, nóż,deska do krojenia.
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20673
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2395
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 80
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20673
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2395
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 80
Składniki
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładam warzywa i mięsko.Posypyje solą, pieprzem i polewam oliwą. Piekę w rozgrzanym piekarniku termoobieg temperatura 180 stopni ok godziny
Po godzinie warzywa i mięso przekładam do garnka ,dodaje liść laurowy,ziele angielskie,natkę pietruszki i całość zalewamy bulionem. Gotuje na małym ogniu ok godziny. Podaje z makaronem i natką pietruszki Taki rosołek uwielbiam najbardziej