Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół z pieczonych warzyw to pyszna i aromatyczna zupką A przy niedzieli smakuje wyśmienicie
Blaszka do pieczenia,garnek, nóż,deska do krojenia.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10735
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3415
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2438
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10735
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3415
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2438
Składniki
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładam warzywa i mięsko.Posypyje solą, pieprzem i polewam oliwą. Piekę w rozgrzanym piekarniku termoobieg temperatura 180 stopni ok godziny
Po godzinie warzywa i mięso przekładam do garnka ,dodaje liść laurowy,ziele angielskie,natkę pietruszki i całość zalewamy bulionem. Gotuje na małym ogniu ok godziny. Podaje z makaronem i natką pietruszki Taki rosołek uwielbiam najbardziej