Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół z pieczonych warzyw to pyszna i aromatyczna zupką A przy niedzieli smakuje wyśmienicie
Blaszka do pieczenia,garnek, nóż,deska do krojenia.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13573
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14993
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6163
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13573
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1553
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14993
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6163
Składniki
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładam warzywa i mięsko.Posypyje solą, pieprzem i polewam oliwą. Piekę w rozgrzanym piekarniku termoobieg temperatura 180 stopni ok godziny
Po godzinie warzywa i mięso przekładam do garnka ,dodaje liść laurowy,ziele angielskie,natkę pietruszki i całość zalewamy bulionem. Gotuje na małym ogniu ok godziny. Podaje z makaronem i natką pietruszki Taki rosołek uwielbiam najbardziej