Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa idealnie nadaje się na rozgrzanie organizmu. Kiedy przemarzniemy lub zacznie łapać nas przeziębienie wtedy sięgamy po ten przepis.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5682
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8897
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7963
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5462
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5682
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8897
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7963
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5462
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedzamy. Warzywa obieramy i myjemy. Marchew kroimy w półplasterki. Seler i pietruszkę kroimy w kostkę. Imbir kroimy w słupki. Por kroimy w piórka. W garnku rozgrzewamy tłuszcz, wrzucamy warzywa i podsmażamy przez kilka minut. Następnie zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ugotowanym makaronem.