Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię tą zupę ...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8190
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8190
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Składniki
Do garnka włożyć masło zeszklić cebulę pokrojoną w drobną kostkę następnie dodać marchewkę startą na tarce o grubych oczkach i pierś pokrojoną w kostkę.Chwilę podsmażyć zalać bulionem wsypać soczewicę,dodać przyprawy,gotować do miękkości.