Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa z wołowiną, mieszanką warzyw chińskich oraz makaronem spaghetti .
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 172
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3903
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 311
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 750
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 172
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3903
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 311
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 750
Składniki
Wołowinę dokładnie myjemy. Kroimy w drobną kostkę następnie w garnku podsmażamy 3-4 minuty na łyżce oliwy. Następnie dodajemy 2 litry bulionu i gotujemy ok. 45-60 min do miękkości wołowiny.
Dodajemy koncentrat pomidorowy oraz paprykę ostrą. Po chwili wsypujemy mrożonkę chińskich warzyw. Gotujemy ok 15 min. Dodajemy 4-5 łyżeczek przyprawy do potraw chińskich a następnie połamany makaron do spaghetti. Gotujemy 10 min.