Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa z wołowiną, mieszanką warzyw chińskich oraz makaronem spaghetti .
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 196
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 196
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Wołowinę dokładnie myjemy. Kroimy w drobną kostkę następnie w garnku podsmażamy 3-4 minuty na łyżce oliwy. Następnie dodajemy 2 litry bulionu i gotujemy ok. 45-60 min do miękkości wołowiny.
Dodajemy koncentrat pomidorowy oraz paprykę ostrą. Po chwili wsypujemy mrożonkę chińskich warzyw. Gotujemy ok 15 min. Dodajemy 4-5 łyżeczek przyprawy do potraw chińskich a następnie połamany makaron do spaghetti. Gotujemy 10 min.