Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa z wołowiną, mieszanką warzyw chińskich oraz makaronem spaghetti .
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 191
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 609
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16943
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 834
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 191
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 609
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16943
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 834
Składniki
Wołowinę dokładnie myjemy. Kroimy w drobną kostkę następnie w garnku podsmażamy 3-4 minuty na łyżce oliwy. Następnie dodajemy 2 litry bulionu i gotujemy ok. 45-60 min do miękkości wołowiny.
Dodajemy koncentrat pomidorowy oraz paprykę ostrą. Po chwili wsypujemy mrożonkę chińskich warzyw. Gotujemy ok 15 min. Dodajemy 4-5 łyżeczek przyprawy do potraw chińskich a następnie połamany makaron do spaghetti. Gotujemy 10 min.