Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa z wołowiną, mieszanką warzyw chińskich oraz makaronem spaghetti .
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11516
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 295
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 549
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10483
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11516
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 295
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 549
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10483
Składniki
Wołowinę dokładnie myjemy. Kroimy w drobną kostkę następnie w garnku podsmażamy 3-4 minuty na łyżce oliwy. Następnie dodajemy 2 litry bulionu i gotujemy ok. 45-60 min do miękkości wołowiny.
Dodajemy koncentrat pomidorowy oraz paprykę ostrą. Po chwili wsypujemy mrożonkę chińskich warzyw. Gotujemy ok 15 min. Dodajemy 4-5 łyżeczek przyprawy do potraw chińskich a następnie połamany makaron do spaghetti. Gotujemy 10 min.