Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa na obiad.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13750
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42001
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5114
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45894
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13750
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42001
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5114
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45894
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać 2 szklankami bulionu i gotować przez 5 minut z liściem laurowym. Następnie cebulę pokroić w piórka , marchewkę zetrzeć i smażyć na maśle przez 10 minut na bardzo wolnym ogniu stale mieszając. Włożyć filety rybne i poddusić przez następne 5 minut. Rybę z warzywami przełożyć do zupy doprawić i gotować powoli przez 15-20 minut, następnie zmiksować. Posypać koperkiem i podawać ze śmietaną.