Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnej sałatki jarzynowej chyba nie trzeba zachwalać :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 70
Dziś do pracy.
Odsłon: 99
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 70
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15374
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 282
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 70
Dziś do pracy.
Odsłon: 99
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 70
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15374
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 282
Składniki
Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i seler ugotować w mundurkach. Ugotować jajka. Wszystko obrać i pokroić w kostkę razem z ogórkiem kiszonym i obranymi jabłkami. Dodać pokrojony por i groszek. Doprawić solą, pieprzem i wymieszać z majonezem.
Smacznego!