Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 34764
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1496
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 87
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 34764
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1496
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 87
Składniki
Rybę sprawiłem, pokroiłem na spore kawałki. Rozgrzałem olej na którym podsmażyłem lekko kawałki ryby, bez zrumienienia. Poszatkowana kapustę i posiekaną cebulę przesmażyłem na patelni na gorącym maśle. Przełożyłem do rondla, zalałem bulionem i szklanką wody, dodałem szczyptę soli, gotowałem ok. 15 minut. Następnie dołożyłem kawałki ryby i na małym ogniu gotowałem kilka minut. Pod koniec gotowania dodałem do zupy pokrojone w plasterki ogórki, całe kapary i oliwki. Doprawiłem odrobiną pieprzu.