Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często gotuję razem z ryżem bo u mnie nie lubią abym osobno gotowała ryż.
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 547
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 41194
Następna z moich wersji sałatki z tuńczyka. Sałatka może być użyta do kanapek...
Odsłon: 547
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 41194
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte mięso z kością oraz marchew pokrojoną dowolnie i gotować do miękkości mięsa na kościach.
Gdy mięso i marchew są już miękkie dodać ryż, doprawić do smaku ulubioną przyprawą, dodać ziela angielskie i liść laurowy, gotować do miękkości ryżu.
Następnie dodać majeranek oraz koncentrat pomidorowy, chwilę pogotować.
Pod koniec gotowania dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz śmietankę do kawy, herbaty ( dałam go tylko dlatego że nie miałam śmietany ). Zagotować.