Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często gotuję razem z ryżem bo u mnie nie lubią abym osobno gotowała ryż.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 719
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2040
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 719
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2040
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte mięso z kością oraz marchew pokrojoną dowolnie i gotować do miękkości mięsa na kościach.
Gdy mięso i marchew są już miękkie dodać ryż, doprawić do smaku ulubioną przyprawą, dodać ziela angielskie i liść laurowy, gotować do miękkości ryżu.
Następnie dodać majeranek oraz koncentrat pomidorowy, chwilę pogotować.
Pod koniec gotowania dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz śmietankę do kawy, herbaty ( dałam go tylko dlatego że nie miałam śmietany ). Zagotować.