Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królowa pomidorowa. Dzieciaki ją uwielbiają. Dziś szybka wersja. Jeśli zostanie wam rosół, to w kilka minut przerobicie go na pyszną pomidorową. W większości polskich domów gdzie w niedzielę jest rosół, w poniedziałek jest pomidorowa. Każdy ma na nią swój sposób. Ja lubię z dodatkiem bazylii i oczywiście ze swojskim przecierem. Niestety przecier się skończył dlatego zupa z kupnej passaty. To co ? Zapraszam na pomidorową :)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Rosół zagotować. Dodać passate pomidorową i bazylię. Gotować na małym gazie 10 minut. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.
Na talerz wyłożyć makaron, wlać zupę. Dodać śmietanę według swojego gustu. Śmietanę możecie też dodać do garnka z zupą. Mój mąż je bez śmietany, dlatego nie dodaję jej do garnka.