Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i aromatyczna zupa, idealna na zimowe obiady. Zupa ta jest bardzo syta. Zapraszam po przepis:)
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 43
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 101
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 108
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 983
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 43
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 101
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 108
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 983
Składniki
Pierś z indyka, cukinię, paprykę i pomidora pokroiłam w kostkę, a kapustę pekińską w paski. Marchewkę i pietruszkę starłam na tarce o grubych oczkach. Wszystko przełożyłam do garnka i zalałam wodą. Dodałam czosnek, kukurydzę, pastę curry, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól i gotowałam przez 30 minut. 15 minut przed końcem gotowania wstawiłam w osobnym garnuszku makaron. Smacznego:)