Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i aromatyczna zupa, idealna na zimowe obiady. Zupa ta jest bardzo syta. Zapraszam po przepis:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 124
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 124
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Składniki
Pierś z indyka, cukinię, paprykę i pomidora pokroiłam w kostkę, a kapustę pekińską w paski. Marchewkę i pietruszkę starłam na tarce o grubych oczkach. Wszystko przełożyłam do garnka i zalałam wodą. Dodałam czosnek, kukurydzę, pastę curry, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, sól i gotowałam przez 30 minut. 15 minut przed końcem gotowania wstawiłam w osobnym garnuszku makaron. Smacznego:)