Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, orientalna, pikantna zupa ostro-kwaśna.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 229
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 28
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 229
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 28
Składniki
Do garnka wlewamy wodę, dodajemy łyżkę curry, liście kaffiru, pokrojoną fasolkę szparagową i małe różyczki kalafiora. Doprowadzamy do wrzenia, zmniejszamy ogień i gotujemy przez 5-6 minut.
Dodajemy pastę Tom Yum (dokładnie mieszamy), posiekaną kapustę pekińską i krewetki. Doprawiamy łyżeczką oleju kokosowego, gotujemy 4 minuty.
Rozlewamy na talerze, dekorujemy świeżą natką pietruszki.