Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, orientalna, pikantna zupa ostro-kwaśna.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2558
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2529
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 504
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1408
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2558
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2529
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 504
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1408
Składniki
Do garnka wlewamy wodę, dodajemy łyżkę curry, liście kaffiru, pokrojoną fasolkę szparagową i małe różyczki kalafiora. Doprowadzamy do wrzenia, zmniejszamy ogień i gotujemy przez 5-6 minut.
Dodajemy pastę Tom Yum (dokładnie mieszamy), posiekaną kapustę pekińską i krewetki. Doprawiamy łyżeczką oleju kokosowego, gotujemy 4 minuty.
Rozlewamy na talerze, dekorujemy świeżą natką pietruszki.