Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, orientalna, pikantna zupa ostro-kwaśna.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 76
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 76
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 34
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Do garnka wlewamy wodę, dodajemy łyżkę curry, liście kaffiru, pokrojoną fasolkę szparagową i małe różyczki kalafiora. Doprowadzamy do wrzenia, zmniejszamy ogień i gotujemy przez 5-6 minut.
Dodajemy pastę Tom Yum (dokładnie mieszamy), posiekaną kapustę pekińską i krewetki. Doprawiamy łyżeczką oleju kokosowego, gotujemy 4 minuty.
Rozlewamy na talerze, dekorujemy świeżą natką pietruszki.