Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, orientalna, pikantna zupa ostro-kwaśna.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 985
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 985
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666483
Składniki
Do garnka wlewamy wodę, dodajemy łyżkę curry, liście kaffiru, pokrojoną fasolkę szparagową i małe różyczki kalafiora. Doprowadzamy do wrzenia, zmniejszamy ogień i gotujemy przez 5-6 minut.
Dodajemy pastę Tom Yum (dokładnie mieszamy), posiekaną kapustę pekińską i krewetki. Doprawiamy łyżeczką oleju kokosowego, gotujemy 4 minuty.
Rozlewamy na talerze, dekorujemy świeżą natką pietruszki.