Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Toskańska zupa fasolowa"
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 187
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 129
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 306
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 111
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 187
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 129
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 306
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 111
Składniki
Marchewki oczyść, pokrój na plasterki. Łodygi selera umyj, pokrój. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Czosnek pokrój w kostkę. Cukinię pokrój na plasterki.
Bulion wlej do rondla. Dodaj czosnek, marchewki, seler naciowy, cebulę i pomidory wraz z zalewą. Gotuj do miękkości.
Dodaj cukinię i fasolę, koncentrat pomidorowy, wymieszaj. Przypraw do smaku oregano, solą i pieprzem, gotuj kilka minut.
Zupę podawaj np. z razowymi grzankami czosnkowymi.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie