Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 635
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75542
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1629
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 635
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75542
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1629
Składniki
Wykonanie: Rybę sprawić, pokroić w dzwonka, opłukać, zalać zimną wodą, dodać sól, cukier, ocet, liście laurowe. Gotować na wolnym ogniu powoli do miękkości ryby. Następnie odcedzić do innego garnka przez sito(rybę delikatnie odłożyć), dodać pokrojone i oczyszczone warzywa i ugotować do miękkości, po czym wyjąć warzywa . Z podanych składników zarobić zasmażkę, podlać odrobiną zupy, wymieszać i wlać do garnka i gotować przez 10 minut. Rybę rozłożyć na talerze, zalać zupą, posypać natką pietruszki i podawać z grzankami z chleba razowego. Możemy zaciągnąć śmietanką.