Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne danie, zdecydowanie nie dla posiadaczy delikatnego podniebienia :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2432
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1716
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2432
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4596
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1716
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 529
Składniki
Koncentrat, pomidory obrane ze skórki i keczup podlać wodą i dusić na wolnym ogniu do jednolitej konsystencji z łyżką masła. pokrojone w kostke pieczarki podsmażyć wraz z paprykami. Wszystko razem wymieszac, dodać pokrojone ogórki i gotowac na wolnym ogniu. Cebule pokroić w piórka, usmażyć z kiełbasą pokrojoną w kostkę i wrzucic do reszty składników. doprawić solą i pieprzem . dodać majeranek i zioła prowansalskie, a następnie pieprz cayenne. zagotować, dodać dwie łyżki mąki, gotować 3 minuty mieszając. Gotowe!