Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pikantne danie, zdecydowanie nie dla posiadaczy delikatnego podniebienia :)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1473
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1653
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1473
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1653
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
Koncentrat, pomidory obrane ze skórki i keczup podlać wodą i dusić na wolnym ogniu do jednolitej konsystencji z łyżką masła. pokrojone w kostke pieczarki podsmażyć wraz z paprykami. Wszystko razem wymieszac, dodać pokrojone ogórki i gotowac na wolnym ogniu. Cebule pokroić w piórka, usmażyć z kiełbasą pokrojoną w kostkę i wrzucic do reszty składników. doprawić solą i pieprzem . dodać majeranek i zioła prowansalskie, a następnie pieprz cayenne. zagotować, dodać dwie łyżki mąki, gotować 3 minuty mieszając. Gotowe!