Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 35
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 259
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 35
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 84
Składniki
Miałam gąski ze słonej zalewy. Mogą być mrożone. Można użyć dowolnych grzybów leśnych Trzeba podsmażyć je z posiekaną cebulką i pod koniec dodać posiekany czosnek. Gdy całość zacznie pięknie pachnieć grzyby można zalać bulionem warzywnym i dodać marchewką. Zupę można doprawić i gotować około 15 minut. Teraz można dodać makaron i śmietanę i gotować jeszcze 10 minut. Na sam koniec zupę jeszcze się doprawia i po wyłączeniu ognia dodaje się posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego :)