Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 73
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 73
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Składniki
Miałam gąski ze słonej zalewy. Mogą być mrożone. Można użyć dowolnych grzybów leśnych Trzeba podsmażyć je z posiekaną cebulką i pod koniec dodać posiekany czosnek. Gdy całość zacznie pięknie pachnieć grzyby można zalać bulionem warzywnym i dodać marchewką. Zupę można doprawić i gotować około 15 minut. Teraz można dodać makaron i śmietanę i gotować jeszcze 10 minut. Na sam koniec zupę jeszcze się doprawia i po wyłączeniu ognia dodaje się posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego :)