Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10318
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4526
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10318
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4526
Składniki
Miałam gąski ze słonej zalewy. Mogą być mrożone. Można użyć dowolnych grzybów leśnych Trzeba podsmażyć je z posiekaną cebulką i pod koniec dodać posiekany czosnek. Gdy całość zacznie pięknie pachnieć grzyby można zalać bulionem warzywnym i dodać marchewką. Zupę można doprawić i gotować około 15 minut. Teraz można dodać makaron i śmietanę i gotować jeszcze 10 minut. Na sam koniec zupę jeszcze się doprawia i po wyłączeniu ognia dodaje się posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego :)