Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10661
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10661
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Miałam gąski ze słonej zalewy. Mogą być mrożone. Można użyć dowolnych grzybów leśnych Trzeba podsmażyć je z posiekaną cebulką i pod koniec dodać posiekany czosnek. Gdy całość zacznie pięknie pachnieć grzyby można zalać bulionem warzywnym i dodać marchewką. Zupę można doprawić i gotować około 15 minut. Teraz można dodać makaron i śmietanę i gotować jeszcze 10 minut. Na sam koniec zupę jeszcze się doprawia i po wyłączeniu ognia dodaje się posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego :)