Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wiosenna zupa koperkowa"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 252
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 369
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 406
Polecam.
Odsłon: 802
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 252
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 369
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 406
Polecam.
Odsłon: 802
Składniki
Do gorącego bulionu dodać starte warzywa, ziele angielskie, liść laurowy, popieczoną na ogniu cebulę, doprawić. Gotować kwadrans, dodać pokrojone w drobną kosteczkę ziemniaki, gotować dalej.
Natkę drobno posiekać, część zostawić do dekoracji, część (wraz z drobno posiekanymi łodyżkami) podsmażyć na maśle. Dodać do bulionu z warzywami.
Z zupy usunąć cebulę, zabielić śmietaną, posypać obficie świeżym koperkiem. Podawać na gorąco.
<strong>: ok. 45 minut.</strong>Źródło: Twoje Imperium