Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wiosenna zupa koperkowa"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2725
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 718
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2725
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 718
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Składniki
Do gorącego bulionu dodać starte warzywa, ziele angielskie, liść laurowy, popieczoną na ogniu cebulę, doprawić. Gotować kwadrans, dodać pokrojone w drobną kosteczkę ziemniaki, gotować dalej.
Natkę drobno posiekać, część zostawić do dekoracji, część (wraz z drobno posiekanymi łodyżkami) podsmażyć na maśle. Dodać do bulionu z warzywami.
Z zupy usunąć cebulę, zabielić śmietaną, posypać obficie świeżym koperkiem. Podawać na gorąco.
<strong>: ok. 45 minut.</strong>Źródło: Twoje Imperium