Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Byłam zaskoczona tym przepisem i koniecznie musiałam wypróbować w domu. Jest delikatna i niecodzienna, przepis podpatrzony z restauracji Zięba.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 215
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4214
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 215
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4214
Składniki
Gotowałam udko z indyka z łapkami kurzymi do innych celów. Bulion oczywiście wykorzystałam.
Umyłam sałaty, miałam własne niewielkie, więc użyłam masłowej i rzymskiej. Do bulionu dodałam obrane i pokrojone ziemniaki i obraną i pokrojoną w kosteczkę marchew. Gotowałam 20 minut od zagotowania.
Do zupy dodałam poszatkowaną sałatę, mleko kokosowe i kefir. Ogień wyłączyłam i poczekałam minutę aż sałata zmięknie. Doprawiłam jeszcze do smaku. Posypałam natką i szczypiorkiem.
Smacznego :)