Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z warzyw na wzmocnienie przy osłabieniu wiosennym.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 225
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 141
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 225
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 141
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwce. Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą a takiej ilości, aby tylko przykryła warzywa. Ugotować I doprawić do smaku. Dodać podsmażoną cebulkę. Całość miksować blenderem. Wymieszać ze śmietaną.