Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z warzyw na wzmocnienie przy osłabieniu wiosennym.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 1009
Dziś do pracy.
Odsłon: 139
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15417
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 332
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 1009
Dziś do pracy.
Odsłon: 139
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15417
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 332
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwce. Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, zalać wodą a takiej ilości, aby tylko przykryła warzywa. Ugotować I doprawić do smaku. Dodać podsmażoną cebulkę. Całość miksować blenderem. Wymieszać ze śmietaną.