Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,gesta ,sycaca zupa w sam raz na zimowe popoludnia i wieczory:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
W duzym garnku rumienimy mieso mielone,odlewamy z niego h20.Dodajemy cebule,starte na grubej tarce marchewki,pokrojony drobno seler i pomidory.Dusimy az skladniki beda miekkie.Dodajemy fasole,rosol wolowy,przyprawy,hot sauce,sos do spaghetti i makaron.Gotujemy wszystko do miekkosci makaronu.Do zupy mozna dodac h2o np.1 szklanke . Obowiazkowo ser na wierzch.