Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
DO ZIMNEJ WODY WRZUCAMY KOŚCI,GOTUJEMY. ZBIERAMY SZUMOWINĘ,WSYPUJEMY SÓL. WRZUCAMY WŁOSZCZYZNĘ I ZIEMNIAKI POKROJONE W KOSTKĘ. GOTUJEMY AŻ ZIEMNIAKI STANĄ SIĘ MIĘKKIE.DODAJEMY POSZATKOWANĄ KAPUSTĘ KONCENTRAT POMIDOROWY I GROSZEK. POD KONIEC GOTOWANIA PRZYPRAWIAMY OPCJONALNIE DODAJĄC KOPEREK.