Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezbędny dodatek do wielkanocnego żurku. Przepis pochodzi z 415. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4064
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 149
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 102
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4064
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 149
Składniki
Płatki wsypać do litrowego słoika. Dorzucić czosnek, liście laurowe i ziele angielskie. Zalać letnią wodą. Przykryć ściereczką i odstawić w ciepłe miejsce na 4-5 dni.
Dokładnie w ten sam sposób można przygotowac zakwas żytni, zastępując płatki owsiane mąką żytnią.