Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, zdrowa i lekka zupa na bazie warzyw, liści nasturcji i wasabi. Elementami smakowo-dekoracyjnymi są kiszone ogórki meksykańskie i gotowane jajka.
Obiad noworoczny nie musi składać się z wykwintnego i długo gotowanego mięsa....
Odsłon: 11356
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 330
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 353
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 92
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 459
Obiad noworoczny nie musi składać się z wykwintnego i długo gotowanego mięsa....
Odsłon: 11356
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i...
Odsłon: 330
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 353
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 92
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 459
Składniki
Obrane i pokrojone warzywa gotować w lekko osolonej wodzie. Po około 20 minutach gdy warzywa będą na wpół miękkie, dodać posiekane łodygi nasturcji. Po 10 minutach doprawić pastą wasabi, solą i pieprzem, zagotować i zdjąć z ognia. Zupę zblendować. Podawać z połówką gotowanego jajka i małymi ogórkami kiszonymi.