Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, zdrowa i lekka zupa na bazie warzyw, liści nasturcji i wasabi. Elementami smakowo-dekoracyjnymi są kiszone ogórki meksykańskie i gotowane jajka.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2555
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20028
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 531
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 630
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7063
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2555
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20028
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 531
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 630
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7063
Składniki
Obrane i pokrojone warzywa gotować w lekko osolonej wodzie. Po około 20 minutach gdy warzywa będą na wpół miękkie, dodać posiekane łodygi nasturcji. Po 10 minutach doprawić pastą wasabi, solą i pieprzem, zagotować i zdjąć z ognia. Zupę zblendować. Podawać z połówką gotowanego jajka i małymi ogórkami kiszonymi.