Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, zdrowa i lekka zupa na bazie warzyw, liści nasturcji i wasabi. Elementami smakowo-dekoracyjnymi są kiszone ogórki meksykańskie i gotowane jajka.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8796
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7599
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5184
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328390
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8796
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7599
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5184
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328390
Składniki
Obrane i pokrojone warzywa gotować w lekko osolonej wodzie. Po około 20 minutach gdy warzywa będą na wpół miękkie, dodać posiekane łodygi nasturcji. Po 10 minutach doprawić pastą wasabi, solą i pieprzem, zagotować i zdjąć z ognia. Zupę zblendować. Podawać z połówką gotowanego jajka i małymi ogórkami kiszonymi.