Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, zdrowa i lekka zupa na bazie warzyw, liści nasturcji i wasabi. Elementami smakowo-dekoracyjnymi są kiszone ogórki meksykańskie i gotowane jajka.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 208
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 34
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 537
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 208
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 34
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 537
Składniki
Obrane i pokrojone warzywa gotować w lekko osolonej wodzie. Po około 20 minutach gdy warzywa będą na wpół miękkie, dodać posiekane łodygi nasturcji. Po 10 minutach doprawić pastą wasabi, solą i pieprzem, zagotować i zdjąć z ognia. Zupę zblendować. Podawać z połówką gotowanego jajka i małymi ogórkami kiszonymi.