Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7990
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 271
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 676
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7990
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 271
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 676
Składniki
Filety pokrój na większe paski. Umieść razem z skrzydełkami w garnku i zalej sześcioma szklankami wody. Zagotuj i odszumuj. Wrzuć liście laurowe i ziele angielskie. Gotuj na małym ogniu przez około 40 minut.
Warzywa z włoszczyzny umyj, obierz i pokrój wg uznania. Przygotowane warzywa wrzuć do zupy. Gotuj całość około 30 minut. Wsyp groszek (Ja użyłam mrożonego) i gotuj do jego miękkości. Bulion dopraw do smaku.