Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1903
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 61
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 105
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1903
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 61
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 105
Składniki
Filety pokrój na większe paski. Umieść razem z skrzydełkami w garnku i zalej sześcioma szklankami wody. Zagotuj i odszumuj. Wrzuć liście laurowe i ziele angielskie. Gotuj na małym ogniu przez około 40 minut.
Warzywa z włoszczyzny umyj, obierz i pokrój wg uznania. Przygotowane warzywa wrzuć do zupy. Gotuj całość około 30 minut. Wsyp groszek (Ja użyłam mrożonego) i gotuj do jego miękkości. Bulion dopraw do smaku.