Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5640
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1122
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12231
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5167
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1542
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5640
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1122
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12231
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5167
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1542
Składniki
Obie kapusty poszatkować. Włożyć do garnka i zalać bulionem. Dodać przyprawy ,pokrojone w kostkę ziemniaki ,pora pokrojonego w talarki oraz marchewkę pokrojoną w słupki. Gotować do miękkości warzyw ,po czym wlać przecier pomidorowy ,zagotować. Doprawić do smaku sokiem z cytryny ,solą i pieprzem. Polecam dodać dużą ilość zieleniny typu natka pietruszki i koperek.