Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414208
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2255
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414208
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2255
Składniki
Obie kapusty poszatkować. Włożyć do garnka i zalać bulionem. Dodać przyprawy ,pokrojone w kostkę ziemniaki ,pora pokrojonego w talarki oraz marchewkę pokrojoną w słupki. Gotować do miękkości warzyw ,po czym wlać przecier pomidorowy ,zagotować. Doprawić do smaku sokiem z cytryny ,solą i pieprzem. Polecam dodać dużą ilość zieleniny typu natka pietruszki i koperek.