Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa grzybowa pachnąca ziołami.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 363
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 363
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Składniki
Pieczarki obieramy i kroimy w plastry, boczniaki kroimy na paseczki, marchew kroimy w plastry. Do buliony dodajemy grzyby i marchew, a po 20 minutach makaron i przecier pomidorowy. Gotujemy jeszcze do zmięknięcia makaronu i na końcu doprawiamy pieprzem, lubczykiem i tymiankiem.