Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i aromatyczna zupa. Idealna na chłodne dni.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 102
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 538
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 240
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 184
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 102
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 538
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 240
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 184
Składniki
Cebulę obrać i posiekać, marchewki obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, paprykę obrać i pokroić w kostkę, czosnek obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Na patelni, na oleju podsmażyć najpierw cebulę i czosnek i po chwili mięso mielone. Całość wymieszać i smażyć razem około 10 minut.
Bulion zagotować, dodać marchewkę oraz paprykę i przełożyć zawartość patelni. Wszystko razem gotować do miękkości warzyw. Doprawić do smaku solą, pieprzem, bazylią, papryką i oregano.
Makaron przygotować według przepisu na opakowaniu. Zupę podawać z makaronem oraz posypać startym serem.