Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 96
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 183
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1262
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 96
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 183
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1262
Składniki
Do zagotowanej wody (1 l) , wrzucić włoszczyznę. Gotować do miękkości warzyw. Wyjąć warzywa , wlać żur . Dodać podzielone na różyczki brokuły. Gotować jeszcze kilka minut uważając , aby brokuły się nie rozgotowały. Na koniec wsypać pokruszony ser , dodać pokrojoną marchewkę. Doprawić solą i pieprzem.