Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokuł i kasza gryczana na rosole, pyszna zdrowa zupa szybka w przygotowaniu. Może być daniem jednogarnkowym.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326117
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11997
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16591
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5348
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326117
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11997
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16591
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5348
Składniki
Do 2 litrów zimnej wody włożyć mięso, pokrojoną w plasterki marchew i pokorojoną w kostkę cebulę. Po zagotowaniu wsypać kaszę, dodać liść laurowy, ziele angielskie. Gotować 20 minut, wyjąć mięso, obrać i pokroić na drobne kawałki. Brokuł podzielić na różyczki, dodać do zupy razem z mięsem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Gotować 10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Posypać posiekaną natką pietruszki.