Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i bardzo smaczna.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10506
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5505
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 710
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10506
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5505
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 710
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. W między czasie zagotować 2 litry wody z kostką rosołową. Zeszkloną cebulę dodać razem z przecierem, zgniecionym czosnkiem do rosołu. Doprawić przyprawami i gotować ok.10 minut.
Bułkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Podawać do zupy.