Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i bardzo smaczna.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 305
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 544
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1020
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 305
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 544
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1020
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. W między czasie zagotować 2 litry wody z kostką rosołową. Zeszkloną cebulę dodać razem z przecierem, zgniecionym czosnkiem do rosołu. Doprawić przyprawami i gotować ok.10 minut.
Bułkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Podawać do zupy.