Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i bardzo smaczna.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. W między czasie zagotować 2 litry wody z kostką rosołową. Zeszkloną cebulę dodać razem z przecierem, zgniecionym czosnkiem do rosołu. Doprawić przyprawami i gotować ok.10 minut.
Bułkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Podawać do zupy.