Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i bardzo smaczna.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7555
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2585
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7555
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2585
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. W między czasie zagotować 2 litry wody z kostką rosołową. Zeszkloną cebulę dodać razem z przecierem, zgniecionym czosnkiem do rosołu. Doprawić przyprawami i gotować ok.10 minut.
Bułkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Podawać do zupy.