Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, oryginalna i pożywna zupa cebulowa rzadko gości na naszych stołach, a szkoda bo smakuje wybornie! Polecam sprawdzić ten przepis ;)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1816
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14457
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19538
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1816
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14457
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19538
Składniki
1. Przygotować rosół instant. 2. Obrać warzywa, umyć marchewki. 3. Pokroić chleb w kostkę i usmażyć na maśle na chrupkie grzanki. 4. Cebulę pokroić w ćwiartki a następnie w paseczki. Smażyć na maśle. 5. Posiekać szczypiorek i dodać do cebuli. 6. Marchewkę pokroić w półplasterki i dodać do cebuli. Dusić do miękkości. 7. Gdy warzywa będą miękkie dodać je do rosołu. 8. Przyprawić solą, pieprzem i tymiankiem - zagotować. 9. Zupę przelać do naczynek żaroodpornych. Dodać grzanki i ser i piec w rozgrzanym piekarniku do 180°C przez 2 minuty.
Smacznego! :)