Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, oryginalna i pożywna zupa cebulowa rzadko gości na naszych stołach, a szkoda bo smakuje wybornie! Polecam sprawdzić ten przepis ;)
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
1. Przygotować rosół instant. 2. Obrać warzywa, umyć marchewki. 3. Pokroić chleb w kostkę i usmażyć na maśle na chrupkie grzanki. 4. Cebulę pokroić w ćwiartki a następnie w paseczki. Smażyć na maśle. 5. Posiekać szczypiorek i dodać do cebuli. 6. Marchewkę pokroić w półplasterki i dodać do cebuli. Dusić do miękkości. 7. Gdy warzywa będą miękkie dodać je do rosołu. 8. Przyprawić solą, pieprzem i tymiankiem - zagotować. 9. Zupę przelać do naczynek żaroodpornych. Dodać grzanki i ser i piec w rozgrzanym piekarniku do 180°C przez 2 minuty.
Smacznego! :)